Horoscoop Leeuw Augustus 2021

Published Jan 04, 23
8 min read

Horoscoop Vrouw

Deze periode worden ontmoetingen voor serieuze vaste relaties de norm, net als het hebben van gevoelens voor elkaar. Lenormand. Je bent niet van plan zomaar in zee te gaan met iemand die wil samenwonen als niet alles harmonieus voelt. Onder Venus in Kreeft wil je alles en dat is ook precies wat je verdient.

Dit is een energie waardoor je jouw waarheid van de daken wilt schreeuwen (of brullen) en je niet langer bang bent voor wat anderen ervan vinden. En waardoor jij je hart koste wat het kost wilt volgen. Je moet een beetje opletten: je humeur kan nogal uitbundig zijn en frustraties steken sneller de kop op.De zon schuift in Leeuw en plotseling is het najagen van wat je het liefst wilt makkelijker dan ooit. De zon regeert over het teken leeuw, wat betekent dat je nu gestimuleerd wordt om vaker je hart te volgen dan je normaal gesproken doet. horoscoop maagd mei 2021. Dit is een kans om de relatie waar je zo naar verlangt met de persoon tot wie jij je aangetrokken voelt op een zo authentiek mogelijke manier te vormen.

Sta open voor de liefde, waar ze ook vandaan komt (horoscoop maagd mei 2021). Vooral als het als thuiskomen voelt. Juno, de asteroïde die staat voor het huwelijk en vaste relaties, gaat in retrograde in het romantische en liefdevolle teken Vissen. Dit waterteken representeert onvoorwaardelijke liefde, spiritualiteit en diepe toewijding. Je bent nu niet alleen in staat je relatie opnieuw te beoordelen, om te zien of het al deze kwaliteiten bezit, maar je krijgt ook de kans deze in een nieuwe relatie in te brengen.

De maand eindigt op een cruciale manier. Jupiter in Ram gaat in retrograde en de nieuwe maan komt in Leeuw te staan. Jupiter is de planeet van overvloed en geluk en wijst vaak op een wending van het lot in je romantische relatie. Maar in retrograde geeft hij jou wat tijd om de veranderingen die in je uiterlijke leven hebben plaatsgevonden, welke dan ook, een plaats te geven in jezelf.

Horoscoop Schorpioen Liefde Vandaag

In plaats van te leven met een mentaliteit van ‘wachten tot het noodlot toeslaat’ - bloom.be. horoscoop maagd mei 2021. Tijdens de nieuwe maan in Leeuw wordt er van jou gevraagd om uit te zoeken waar je meer verantwoordelijkheid kunt nemen in je relatie en jezelf op een meer authentieke manier kunt uitspreken. Dit kan bijvoorbeeld acceptatie van gebeurtenissen uit het verleden zijn of beslissen wat je daadwerkelijk nodig hebt, in plaats van andere factoren je keuzes te laten bepalen.

Het enige dat jij hoeft te doen, is dit moment met beide handen aangrijpen. Veel van waar je nu doorheen gaat, is het helen van jezelf, zodat jij je naar de juiste plek beweegt om de dynamiek in je relatie te veranderen. Dit kan leiden tot een relatiebreuk of een nieuwe liefde, maar houd de focus op jezelf.Op 19 juli gaat Chiron, de gewonde heler, in retrograde in jouw teken. Hij nodigt jou uit om te reflecteren en te internaliseren wat er is gebeurd, zodat je andere keuzes gaat maken. Mars, de planeet die heerst over vastberadenheid en passie, komt op 6 juli jouw teken binnen, waardoor je focus een extra boost krijgt.

Zie dit als een kans om dingen te bespreken met je huidige of toekomstige partner en bedenk welke stappen er nodig zijn om aan jullie basis te bouwen. Hierdoor voel jij je niet alleen meer gepassioneerd over het nemen van de volgende stap, het zorgt er ook voor dat jij je tijd neemt voor het creëren ervan.

Vaak gezien als de godin van wijsheid en kracht representeert zij hoe je omgaat met uitdagingen en zelfs met onverwachte gebeurtenissen waar je partner bij betrokken is. Op 4 juli schuift Pallas in Tweelingen, waardoor je een extra boost krijgt om er zeker van te zijn dat je iets op een heldere manier overdenkt.

Horoscoop Stier Vandaag Elle

Maar met Pallas aan je zijde word je meer in de richting getrokken van wat goed voelt of waarvan je weet dat je ernaar verlangt, wat vooral nuttig is in de liefde. De tweede Supermaan op rij, dit keer gewijd aan Steenbok, vindt plaats op 13 juli. Steenbok gaat over alle dingen in jouw leven die met romantiek en liefde te maken hebben, wat betekent dat er iets wordt afgerond op het gebied van relaties.Deze maan brengt iets tot wasdom of laat jou realiseren dat je iets helemaal mag loslaten. Zorg ervoor dat je uit je schulp kruipt en jezelf laat zien, zodat je de liefde kunt ontvangen waar je zo naar verlangt - horoscoop maagd mei 2021. Als je hebt gedroomd van ‘the one that got away’, dan kan dit het begin van een verandering zijn.

Ceres gaat over de terugkeer van iets waarvan je dacht dat je het kwijt had, samen met verbindingen in relaties. Als een oude liefde echt terugkeert, wees er dan zeker van dat de unieke en speciale connectie nog steeds aanwezig is. horoscoop maagd mei 2021. Waarschijnlijk wel, maar je wilt er gewoon zeker van zijn dat waar je ook Ja op zegt nu een zegen is en geen les van het universum.

Juno, de godin van de liefde en het huwelijk, beweegt in retrograde in de liefdevolle en spirituele Vissen. Als je een relatie of huwelijk opnieuw moet beoordelen op of het daadwerkelijk bij jou past, dan is het daar nú het moment voor (horoscoop maagd mei 2021). Het is tijd om verder te gaan met je leven.

Het kan gewoonweg zijn dat jullie niet meer op één lijn zitten. Voor anderen kan dit juist het begin zijn van een diepere verbinding en zelfs een huwelijk. Als dat zo is, dan is dit de liefde waar je altijd van gedroomd hebt. De maan staat op 20 juli in het laatste kwartier in Ram, waardoor de zaden die je tijdens de laatste nieuwe maan hebt gezaaid, zich manifesteren.

Maand Horoscoop Boogschutter

Hoeveel tijd je hierin ook hebt gestoken sinds vorig jaar herfst, het is nu het moment om ervoor te zorgen dat je geen kansen op geluk aan je voorbij laat gaan. Er zijn geen garanties in de liefde, zeker niet als je het niet probeert. Mars, de planeet van passie, ambitie en seksuele intimiteit, gaat op 5 juli naar Stier.

Maar het is fantastisch nieuws voor jou. Stier gaat over jouw relaties, dus deze tijd is er een verhoogde kans op enkele bijzondere onverwachte ontmoetingen en het leggen van een basis van het soort relatie waar je naar verlangt. horoscoop maagd mei 2021. Als je single bent, gaat deze energie helemaal over het uit je comfort zone stappen voor de relatie die je echt verdient.

Vissen-energie gaat over een thuis, familie en vaste relaties zoals huwelijken, dus dit is een uitstekende tijd voor de liefde. Als je hebt geprobeerd dingen een beetje oppervlakkig te houden of als je bang was je kwetsbaar op te stellen, dan verdwijnt dit allemaal door deze energie - horoscoop maagd mei 2021. In plaats daarvan is het tijd om vast te stellen of de relatie waarin je investeert, je teruggeeft wat jij nodig hebt.

En of het nou uitloopt op een huwelijk of juist het einde van een relatie betekent, dit is een perfecte tijd om te leren dat je thuis bent waar je hart zich bevindt. Het is tijd om je over te geven aan de kracht van de liefde. Venus schuift op 17 juli in Kreeft, waardoor de energie van je hartchakra geactiveerd wordt en jij je meer open kunt stellen voor het geven en ontvangen van liefde.

Onthoud dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen. Je moet geloven dat jij het waard bent om de relatie te hebben waar je zo naar verlangt. Als je gelooft, is alles mogelijk. De nieuwe maan in Leeuw stuurt allerlei spetterende liefdesvibes jouw kant uit - horoscoop. Dit duidt soms op een nieuwe relatie, maar rond deze tijd (wanneer Saturnus in jouw teken retrograde loopt) gaat het over een nieuw begin in je huidige relatie.

Chinese Horoscoop Geit 2022

Dat er weleens uitdagingen zijn, betekent niet dat de relatie slecht is. Onthoud dat het erom gaat hoe jullie je hier samen doorheen slaan. Op liefdesgebied zien sommigen jou als een vis die ze nooit helemaal te pakken kunnen krijgen. Een geheim dat alleen jij kent, is: je laat je alleen pakken als jij dat zelf wilt.

Romantiek is nodig, maar autonomie en vrijheid ook. Hierdoor kan het nodig zijn een paar liefdeslessen te leren. Zo kun je uitvinden hoe dit eruit ziet en, belangrijker nog, welke grenzen je moet stellen om dit te bereiken. Op het moment dat Juno, de godin van de liefde en het huwelijk, in retrograde gaat in jouw teken, staan relaties op het punt om veel intenser te worden.

Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes. Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop voor € 22,50 met gratis verzending.

Navigation

Home

Latest Posts

Mobilhome Karinthie

Published Mar 23, 23
10 min read

Luxe Mobilhome Concorde

Published Mar 21, 23
4 min read

Mobilhome Camper

Published Mar 21, 23
8 min read