Auto Opkoper Kortrijk

Published May 01, 23
3 min read

Vliegensvlug Jouw Auto Verkopen? - Looping Regelt Het Voor Je!

Het is frustrerend voor kandidaat-kopers vast te moeten stellen dat de auto allang verkocht is wanneer hij om meer informatie verzoekt. Wanneer je zoekertje online staat zal je ongetwijfeld binnen enkele minuten al meerdere oproepen krijgen van opkopers allerhande. Die spreken vaak weinig of geen Nederlands en zullen bijna allemaal zeggen dat de prijs die je voor je auto vraagt te hoog ligt.Wanneer je advertentie pas online staat weet je immers toch nog niet of er veel interesse zal zijn aan het bedrag dat je vooropgesteld hebt. Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België. Naast de opkopers die jou bellen en hun bod doen kan je natuurlijk zelf ook je auto laten schatten (en verkopen) op verkoopsites zoals wijkopenautos (Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België).

Pas wel op, want het bedrag dat zij je online voorstellen ligt meestal een stuk hoger dan wat je effectief krijgt als je de auto dan ter plekke gaat aanbieden. Wanneer je een koper je auto toont doe je dat best overdag - Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België. Een testrit is waarschijnlijk noodzakelijk - Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België. Zo geef je mensen met slechte bedoelingen de pap in de mond.Wanneer je na wat onderhandelen tot een akkoord bent gekomen is het aan jou als verkoper om de auto te laten keuren voor verkoop. Je krijgt van de autokeuring ook een zogenaamde Car, Pass die de kilometerstand attesteert. Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België. Het is ook aangeraden om altijd een op te maken wanneer je je auto verkoopt. Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België.

Vermeld er zeker bij dat je de auto verkoopt , aangezien je daar als particuliere verkoper niet toe verplicht bent - Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België. Als je een voorschot vraagt (wat zeker aan te raden is), dien je het betaalde voorschot ook in de verkoopovereenkomst op te nemen, alsook de resterende som die betaald moet worden vooraleer de levering kan plaatsvinden (Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België).

Auto Verkopen, Wat Heb Je Nodig (Welke Papieren)?

Laat de koper handtekenen met de melding , en vermeld natuurlijk ook zijn en jouw volledige naam en adres op het contract. Bij de overhandiging van je auto aan een particuliere koper moet je je nummerplaat en inschrijvingsbewijs bijhouden maar de aanvraag tot inschrijving die je bij de autokeuring kreeg meegeven aan de koper.

Er zijn online namelijk oplichters actief die meteen ingaan op je zoekertje, voor de gevraagde prijs, en de auto niet eerst komen bekijken. Ze zeggen dan dat ze in het buitenland verblijven en een transporteur de auto zullen laten ophalen en sturen je een zogezegd betaalbewijs - Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België. Dat is dan vervalst.

Navigation

Home

Latest Posts

Taxi Brasschaat

Published Jun 07, 23
6 min read

Slotenmaker Tiensesteenweg

Published Jun 05, 23
10 min read

Slotenmaker Kuurne

Published Jun 02, 23
1 min read